30 Ağustos 2013 Cuma

21.haftanın sonu


Merhaba bebeğim;
Tıpkı Atalarımız gibi seninde Atatürkçü, Cumhuriyetçi, çağdaş ve özgür bir birey olacağından eminim. 
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun bitanem.

Bugün tam olarak 21 hafta 3 günlük oldun. Dün anneannen, Laloş ve Umut'la beraber gittiğimiz kontrolümüzde doktor amcamız senin 460 gr. olduğunu ve boyununda 23cm'e ulaştığını söyledi. Yani artık kocaman oldun. Ama benim karnım hala ortalıkta değil. Sanırım içeride bir yerlere saklanıyorsun. Bu arada karnımın olmamasına rağmen tartıda 64 kilo çıkmamda bir garip doğrusu. Bugüne kadar ben toplamda 6 kilo almışım. :) Umarım sen doğana kadar yusyuvarlak olamam :) Ultrason muaynemizde sen yine bizi pek tınlamadın ve doğru düzgün poz vermedin. Ama gördüğümüz kadarıyla yusyuvarlak bir yüzün ve fındık gibi bir burnun vardı. Eve geldiğimizde Kasım deden ve babana seni anlattığımızda seni göremedikleri için biraz üzüldüler. :) Babacık okula gitmek zorunda olduğu için bundan sonra her kontrolümüze gelemeyecek malesef. :(

Artık çok haraketli bir bebek oldun. Yattığım yerden karnıma baktığımda attığın tekme ve yumrukları sadece hissetmekle kalmıyor, görebiliyorumda :) Yalnız babacık bu konuda pek şanslı değil ne zaman o da senin hareketlerini hissetmek isteyip elini karnıma koysa, sen hınzır bir şekilde hareket etmeyi bırakıyorsun :)))
Ama o yine de her sabah seni öpmeden ve seninle konuşmadan evden çıkmıyor, haberin olsun. Belki ona biraz şans tanıyabilirsin.

Hala senin için hiçbir alış veriş yapmadık. Çünkü çok kararsızız. Önce odana karar verip, onu tamamlayıp, senin ihtiyaçların için alışverişe daha sonra çıkmayı planlıyoruz. Ve tüm bunların hepsini Aralık ayından önce bitirmek istiyoruz. Çünkü hem koca göbekli halimle, hem de soğuk havada mağaza mağaza dolaşmak çok zor olabilir. Ve ben seninle ilgili yapacağımız, alacağımız her şeye babanla beraber karar vermek istiyorum. Ama yinede birkaç parça bir şeyimiz oldu şimdiden.
 Minik beşiğin için lastikli çarşaflar (babanla beraber aldık)
 Ayşe bebek ( Büyük deden Osman'ın hediyesi)
Büyük halan Gülsen'in kuzucuğuma bayram hediyesi

Bu arada dünkü doktor kontrolümüzde birazcık canımız sıkıldı. Şuanda senin içinde bulunduğun kesenin su miktarı biraz azalmış. Bu aslında senin için riskli durum. Doktorumuz kendimi yormamam gerektiğini ve bol bol su içmemi söyledi. Önümüzdeki hafta perşembe günü yine kontrolümüz var. Ve umarım bu kez güzel haberler alırız. 
Senin varlığına yavaş yavaş alışmaya başlarken seni kaybedebilme düşüncesi gerçekten çok kötü.
Birlikte bunu aşabiliriz değil mi annecim?

Kavuşmamıza 131 gün kaldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder